Маркетинг и реклама

Оливер работи в конкретната сфера на хотелиерството и ресторантьорството с глобалната идея за развиване и подобряване качеството на услугите до достигане на международно признато ниво
  • Разработване на първичната идея за хотел и питейно заведение, функционален интериорен дизайн и организация на работните места, организиране на цялостната дейност на персонала и неговото обучение, мониторинг и контрол на всички нива на работа, оценка на целеви групи клиенти;
  • Разработване на финансова политика на хотела и ресторанта, ценообразуване на предлаганите услуги и разработване на професионално меню;
  • Намаляване и оптимизиране на разходите за труд;
  • Управление на времето на продажби на хотела и ресторанта;
  • Подбор, оценка и тестване на интегрирана софтуерна система за ресторантьорство и хотелиерство;
  • Работа с клиенти:
    • Привличане на по-голям брой клиенти и тяхното селектиране;
    • Квалифициране на потенциалните клиенти;
    • Работа и с ключови клиенти и организация на целеви групи клиенти;
  • Презентация и рекламно представяне на хотела и ресторанта пред корпоративни клиенти.